ابتلا به ویروس چشمی

اثر ویروس بر روی چشم

ویروس چشمی تبخال

یکی از فعال ترین ویروس های که در بدن همه افراد وجود دارد ویروس تبخال است این ویروس یکی از ویروس ‌های خطرناک و مشکل ‌آفرین است که نه ‌تنها روی قرنیه چشم تأثیر می‌گذارد، بلکه درون چشم را نیز متأثر می‌ کند در بسیاری از افرادی که دچار تبخال می شوند این ویروس در بدن شان حاضر و آماده است و در واقع بیشترین علت فعال شدن ویروس چشمی تبخال به عواملی مانند فشار عصبی، تب، اضطراب و بیماری بستگی دارد که ممکن است فرد فورا دچار تبخال شود.

در بسیاری از افراد ممکن است ویروس چشمی تبخال در چشم و قرنیه ظاهر شود که باید بگوییم این نوع ویروس به سختی در مان می شود و بسیار آزار دهنده است این ویروس در صورت فعال شدن در چشم از بین نمی رود و در صورت عواملی مانند : فشار روحی، روانی و بیماری ‌های ذهنی این ویروس می‌تواند روی چشم فعال شود و زخم دوباره عود کند از این رو مراقبت از چشم بسیار حیاتی و ضروری است.

آبله مرغان یا زونا

بیشتر ما در کودکی دچار آبله مرغان شده ایم تاول های بسیار ریزی که بر روی پوست ظاهر می شوند در ابتدا خارش زیاد دارند و تمام قسمت های بدن را احاطه می کنند که در موارد بسیار ممکن است که این تاول ها در روی چشم نیز تأثیر بگذارد. چشم با توجه به حساسیتی که دارد و شامل رشته های عصبی بسیاری است و این ویروس هم در جهت رشته‌ های عصبی می‌تواند رشد کند و به سرعت تکثیر شود می تواند تا در صورت ضعیف بودن سیستم ایمنی بدن روی ملتحمه، قرنیه و درون چشم نیز بروز کند و این ویروس عوارض بسیار بدی را ایجاد کند.

در صورت بروز ویروس چشمی در قسمت چشم و ایجاد زخم بر روی قرنیه مهم ترین عارضه دید سخت است که باعث می شود تا دید فرد دچار مختل ‌شود که در صورت وخامت و درمان سخت ممکن است تا نیاز به پیوند قرنیه برای بیمار باشد.

آنفلوآنزا و ویروس چشمی

آنفولانزا نوعی بیماری واگیردار است که ویروس چشمی این بیماری به سرعت می تواند از یک فرد به فرد دیگر منتقل شود این ویروس ‌ها بسیار کوچک تر از باکتری هستند و در صورت بروز در فرد می تواند تا بر روی بینایی و چشم نیز بروز کند و با توجه به این که عوارض این نوع ویروس به اندازه تبخال نیست، اما در صورت بروز می تواند تا برای مدت طولانی یعنی از یک تا چند ماه بر روی چشم اثر داشته باشد.

بهترین کار برای جلوگیری از انتقال ویروس چشمی رعایت نکات بهداشتی در طول بیماری و شستشوی مداوم دست با آب و صابون و پرهیز از تماس دست با چشم است. پزشک برای درمان علاوه بر مصرف دارو های ضد ویروس تاکید بسیاری را بر روی تقویت سیستم ایمنی بدن با مصرف ویتامین C و تقویت بدن دارد.

در صورتی که درمان به سرعت انجام شود دوره بهبودی نیز بسیار سریع است اما در صورتی که زخم و درمان دیر تشخصی داده شود و زخم عمیق‌تر باشد بسیار ممکن است تا آثاری بر جای بماند.

پیشگیری از ابتلا ویروس چشمی

  • تقویت سیستم ایمنی بدن برای جلوگیری از انواع بیماری های ویروسی
  •  رعایت کردن اصول بهداشتی
  •  استفاده از پارچه سفید بر روی بالش
  •  ضد عفونی کردن و قرار دادن بالش در معرض نور خورشید
  •  شست و شوی مداوم دست ها با مواد شوینده
  • پرهیز از تماس دست با چشم

منبع :سایت ایرانوس

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

فروشگاهتماس